- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
Kuter #106685 üzenetére
Óriási köszönet, és pjennek is!
Valóban nagyon segítőkész volt a support! A probléma ecsetelését követően az volt a feladat, hogy 3x megnyomni a Némítás gombot. Itt megjelent egy új felület, amelyen volt egy Tévsegítség gomb. Ezt megnyomva keletkezett kapcsolat az Ügyfélszolgálattal, aki átvette az eszközt, és helyreállította a problémát. Sajnos az volt a negatív hozadéka az ügynek, hogy vissza lett állítva alaphelyzetbe a TV. Ergó kezdhetek előlről minden beállítást belőni. -
Quadgame94
őstag
válasz
Kuter #106562 üzenetére
Csak egy G3 és C2 van itthon. Szóval olyan nincs.
"Ez már nincs benne. Szerintem csak szerviz távirányitóval."
Nem kell hozzá! Hányszor írjam le ember? Vhiktor youtube csatornáján és az összefoglalóban is benne van hogyan lehet csekkolni az üzemidőt. Inkább helyette csináltál képeket. Okés...
-
hunspikey
őstag
válasz
Kuter #106573 üzenetére
Szerintem nem égnek be a mai panelek. Foltosak lesznek, melyek hol jobban, hol enyhébben látszanak, illetve jellemzően függőlegesen csíkosodnak. Persze ezeket csak tesztábrával, tipikusan 5% szürke lehet fülön csípni. De pont senkit se zavarjon mert az elő képen nem látszik. Én a barátomnak átadtam egy C9-est, nálam 4 évet ment napi 8 órát. Aztán totál tiszta, pedig rohadtul nem figyeltem oda. A minap elaludtam netflix előtt, dolby vision ment, na reggel nézem, ki van kapcsolva a TV- tehát belement a 4 órás korlátba. Na , mondom, akkor ennyit erről, volt egy G3-am, ennek reszeltek. Betöltöttem a tesztábrákat, hát kajak még jobban festett mint a legutolsó csekkoláskor. Szóval ez sokszorosan túl van lihegve ma már. Régen biztos volt beégés, áruházban és is láttam, de az inkább a kompenzációs ciklusok kimaradása miatt (kihúzták a barmok az áramból) volt, nem a panel volt szar. Nekem a C9 négy év után ha rohadtul akartam látni, akkor egyedül a szélesvászon lenyomatát láttam, de ez olyan halvány volt, hogy csak spéci módszerekkel lehetett megmondani. Egyenlőtlenül fogyott a panel. De mondom ez 4 x 365 x 8 óra...
-
ρσгτσ
addikt
-
-
A Toslink teljesen halott dolog, tomoritetlen hanghoz csak a HDMI bemenet hasznalhato, de meg ott sem mindegy, hogy ARC vagy E-ARC ha a TV-bol jon. A tokeletes megoldas ha minden multimedia eszkoz az erositobe megy HDMI-n es onnan egyetlen kabel a TV-be. Minden mas kombinacioval nagyjabol csak a szivas van.
-
Danex
addikt
Jó mondjuk sok meglepetés szokott lenni hogy a telefonon jól néz ki a kép kinyomtatva meg "fako" szimplán azért mert telefonokon is élénk beallitason volt a készülék.
Ahogy egy gourme étteremben ha eszel mert olvastad milyen nagy inspiráció volt a séf gondolatai által, majd te ketchuppal meglocsolod mert úgy ízlik hát az a te döntésed de onnantól kezdve semmi köze az ételnek a séf elgondolasahoz.
Tv-nel is tulszaturalt képpel meg feltolt kontraszttal kieg a fél képernyő de valakinek ezt tetszik, a másik meg fogja a fejét hogy olyan neonzold füvet festeni se lehet az ég meg egybefuggo fehér mert kieg az egész.
3cukor után az 1 cukros kávé is borzalmas, de néhány hét után hozzaszokik az ember.
-
Kuter
senior tag
Közben egy külföldi fórumon találtam , ugyan ezzel a wifi hibával kapcsolatban. Az emberkének a tv-ben garanciában lecseréltek egy árnyékolatlan kábelt árnyékoltra (lehet antenna kábel ?) de azután megjavult a wifi sebessége . A szerelő mondta neki hogy interferencia miatt kell a másik kábel. Gondolom evvel is úgy van az LG aki észreveszi vagy zavarja annak cserélik garban. Hát akkor ennyi. Megyek bejelentem a hibát az LG-nél ( ez egy vicc komolyan mondom )
-
Vhiktor
Topikgazda
Nem akaork vitát indítani ebből, de ez nettó hülyeség, hogy nem arra való, persze lehet, hogy abszolút nem ért a tv kalibráláshoz akkor elhiszem, hogy olyanis lett a kép.
Nekünk a cégnél még az is gondot okozott, hogy Magyarországon találjunk olyan nyomdát aki tényléeg azt a színt nyomtatja ki amit adunk neki, végigjártunk mindenkit és nem sikerült egyet sem találni, úgyhogy külföldön lett nyomtatva
-
OldAkita
aktív tag
Volt kint a szerelő, természetesen a koax kábel elosztóját szerelte fordítva a szomszéd srác. Most már minden jelszint rendben van. Viszont megdöbbentem mert a szerelő lefuttatott egy új csatornakeresést és alapból a tv a digit és a Vodafone-t kínálja fel és egy más szolgáltató lehetőséget. Mi a digit választottuk, de a szerelő a más szolgáltatót és 345000-től indította a keresést. Persze hogy egyből kétszer annyi csatornát talált
-
wallace 234
őstag
Jó az a fényerő HDR esetén, meg a kontraszt!
De van az ésszerű és az ésszerűtlen felhasználása. Persze mindenki maga dönti el, hogy mi a jó neki, oldnél sdr nél, 35-69 közti oled fény főleg az újabbaknál, kell inkább a fentebb tekerni. Mivel az utóbbi időben inkább vissza vették a fényerőt, főleg az Lg. Képjavitók, bizonyos esetekben, még jól is jöhet, de egy jó minőségű forrás esetén Inkább csak ront a helyzeten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest