Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
coccolino
üzenetére
A mai világban nagyon buta az a menedzsment, amely a garanciális igények elutasítását helyezi előtérbe. A fogyasztóvédelem, békéltető testület, bíróság dolgoztatása teljesen felesleg és pénzkidobás ilyen esetekben. A TV vásárlók néhány %-a csak aki hobbista és/vagy nagyon igényes, ezért az eladási darabszámhoz képest a modul cserék elenyésző számúak. Jelentősen többet veszít a gyártó, ha ebben a topic-ban (és másokban) a 'nem ajánlott vétel' kategóriába kerül. Az internet korában a rossz garancia hozzáállás óriási vásárlás csökkenést generálhat.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
coccolino
üzenetére
Talán mert nem az a dolga, hogy kötözködjön ba..meg!!!

"nekem múlt héten az Electrolux főmérnöke mondta, hogy szerinte az természetes, ha a mosogatógépből folyik a víz, és nekik sok pénz kicserélni egy ilyen kis hibával a készüléket"
Remélem neki is kezetcsókoltál ezért

Ja, majd pont egy világcég fél a fogy.védelemtől, peres eljárástól mint a tűztől...vannak gondok.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
coccolino
üzenetére
Az hogy a szervizes kollegának elő vannak írva bizonyos dolgok, az nem azt jelenti hogy teljesen hülyének nézze a tulajt.
Arról nem is beszélve, hogy az ő feladata dönteni, ha nem az ő feladata lenne akkor ki sem kell jönnie, mert bárki be tudja küldeni azokat a képeket amiket ő készít.
-
KTTech
veterán
válasz
coccolino
üzenetére
Nekem megérte volna annak idején, ha lett volna 77-es MLA paneles Pana... most sajnos nem kérdés, mert nem cserélem még a 77G3-at, de a képfeldolgozása mindig jobban tetszett, mint az LG-nek/Samsungnak (és sajnos az LG kivette a Pana kezéből a változtatható képfrekvenciájú BFI lehetőségét, ami még a régi Pana OLED-ekben benne volt, pedig az egy TandemRBG-vel megfejelve bejönne
, és nem fájna annyira az 50%-os fényerőveszteség sem...). -
törölt tag
válasz
coccolino
üzenetére
Egykarossal csak az a gond, ha nem tuti a szerkezet pár milimétert könmyen megnyeklik így nagy tévénél rögtön látszik hogy nincs vizszintben. Én pont így jártam az előzö tv vel és hiába igazgattam tekergettem egy idő után visszaállt ugyan abba a pozícióba. Két kar stabilabban tart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ASUS routerek
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, és nem fájna annyira az 50%-os fényerőveszteség sem...).

Vhiktor