Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SoupSayse
üzenetére
Szerintem a mérték fontos. Én azért preferálom az eredeti képet, mert az nem jár minőségvesztéssel. Pl a élénkítés, extra kontraszt miatt elvesznek a részletek. A zajcsökkentő lágyítja a képet, az extra élesség pixelesít és mesterséges lesz az eredmény. De a legrosszabb a mozgás-interpoláció szerintem.
Persze ha gyenge minőségű a forrás, akkor néhány beállítás segíthet, hogy élvezhetőbb legyen az eredmény.
-
válasz
SoupSayse
üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok csak az a gondolat jött elő bennem, hogy mi van akkor ha pld 3 panelcsere után azt mondanám, hogy csere a készülékre és nem tudnak már adni vagy, olyan meghibásodás jön elő 3 év múlva még gari időn belül amit nem tudnak javítani és már nincs Emag ahol a csere utalványt tudnád használni, hol vásárolja le az ember fia?
-
vajgyu04
csendes tag
válasz
SoupSayse
üzenetére
Végül most nyomtam rá az LG-re, remélem nem bánom meg, főleg hogy játszani is fogok rajta, pc-vel összekötve, meg főleg sportot nézek, kis streamingel. Ez valahogy szimpatikusabb volt, főleg hogy a Samsung is woled paneles a régiónkban. Most volt kis akció -10 százalék az LG napok keretében, pont befértem az időbe
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Újszerű LG OLED EVO 65G42LW(2028 Januárig Garis) Gallery Edition
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K Dolby Vision,120hz,vrr,aalm,Xs,ps5 Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- JBL Charge 5
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor