Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Köszi szépen a segítséget!

Mondjuk titkon azt reméltem, hogy lehet erre valami gyorsgomb, de hát, ha ez a megoldás, akkor ezzel kell élni. -
paolinho
addikt
Bocs, ha hülyét kérdezek, de egyszerűen nem találok gyors elérést az LG menüjében a Kedvencekhez. Beállítani betudtam sávosan a Kedvenc 1, Kedvenc 2, stb. csatornákat, de milyen metodikával tudom gyorsan elérni ezeket? Egyszerűen nem tudok rájönni erre a, valószínűleg rettentő egyszerű opcióra.
-
paolinho
addikt
Abban tudnátok segíteni, hogy LG OLED65C2-n hol tudom a képernyőkimélőt úgy beállítani, hogy ilyenkor ne csillagocskák jelenjenek meg, hanem az óra, és időjárás legyen látható. Amikor vettem a TV-t (kézalól) így működött, aztán az alap helyzetbe történő visszaállítása már a "tüzijáték" módot adta erre az esetre.
-
paolinho
addikt
válasz
Kuter
üzenetére
Óriási köszönet, és pjennek is!
Valóban nagyon segítőkész volt a support! A probléma ecsetelését követően az volt a feladat, hogy 3x megnyomni a Némítás gombot. Itt megjelent egy új felület, amelyen volt egy Tévsegítség gomb. Ezt megnyomva keletkezett kapcsolat az Ügyfélszolgálattal, aki átvette az eszközt, és helyreállította a problémát. Sajnos az volt a negatív hozadéka az ügynek, hogy vissza lett állítva alaphelyzetbe a TV. Ergó kezdhetek előlről minden beállítást belőni. -
paolinho
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
Erre nincs valakinek ötlete? Mint kiderült, csak egyetlen csatorna esetében sikerült Besorolás Zárolvá-t összehozni, de rohadt zavaró.
Nincs valami mester/szervízkód erre., mert a sztenderd kódok (0000, 1234 stb.) nem játszanak? A Visszaállítás alapbeállításrá-nál is rögtön a PIN-kódos felület jön be, így ez sem jöhet megoldásul.
Csak tudnám, hogy miként sikerült ezt előidézni?! (LG OLED65C32) -
paolinho
addikt
Beleszaladtam egy nagyon fura problémába az LG Oled65c2-es készülékemmel. Lövésem sincs hogyan, de sikerült elnyomni valamit a távirányítón, ami ok kapcsán a Besorolás Zárolva szöveg jelent meg a képernyőn. A leírása alapján próbálkoztam a 0000, az 1234 bevitelével, de nem jártam sikerrel. Senki nem adott meg PIN-kódot a TV-nek, mégis valami "megzavarodott" benne. Hogy lehetne életre kelteni a kis drágát?
-
paolinho
addikt
Arra tudnátok esetleg tippet adni, hogy egy LG OLED C2-es készüléknél hogy lehetne azt elérni/beállítani, hogy amikor bekapcsolom a TV-t, akkor egyből (még ha más látszik is a képernyőn) megkapjam az utoljára "használt" TV-csatornát.
Pl. korábban az előző szintén LG Oled B-s (már nem pontosan emlékszem a számára) TV-n mindig a tv-adás indult el, amiből a házikóra nyomva tudtam esetleg módosítani más irányba.
A feleségem ki van már, hogy ez bonyolódott, noha az eszköz színvonalasabb lett. -
paolinho
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Köszi a tippeket!
Ezekből az Internet ellenőrzése, és az áramtalanítás ment, de a WebOS-t lövésem sincs, hogy miként lehet újratelepíteni, illetve a regisztrációt sem találom. Lehet, amikor vettem 3 éve, akkor be tudtam jelentkezni.Viszont írtam az LG-nek, ahol azt válaszolták, hogy csináljak egy rendszer visszaállítást, az megoldja a gondot.
Már el kellett jönnöm, de ha hazaértem este, tesztelem ezt. -
paolinho
addikt
HBO Max telepítése kapcsán lenne kérdésem. Adott egy LG OLED55B8PLA tip. TV (05.40.26-os szoftverrel), amelyre képtelen vagyok az applikációt feltenni, ugyanis ez egyszerűen nem lelhető fel a letölthető appok listájában. Ha rányomok a még meglévő HBO GO ikonra, akkor egy olyan oldalt dob, amelyen a korább app nevén túl az alábbi négy sor olvasható:
GO5_TEXT_ACTIVATION_INIT
GO5_BUTTON_ACTIVATE
GO5_BUTTON_SKIP
GO5_TEXT_ACTIVATION_NOTEEzek közül csak a két középsőre lehet rányomni, amikor is azt írja ki angolul, hogy valami elromlott, próbáljam újra, és egy Exit-tel tudok innen távozni. Gondolom, nem erre keresendő a megoldás!?
Van erre a problémára valakinek ötlete? Fel lehet valahogy tenni a TV-re az HBO MAX-ot?
-
paolinho
addikt
Bocs, ha hülyét kérdezek, de kissé bizonytalan vagyok a témát illetően.
Szóval a 16 hónapos kislányom állandóan letaperolja az OLED tv-t, és kérdezném, hogy sima Clin tükör tisztítóval szabad ezt kezelni? Nem tudja az ilyentén tisztítószer károsítani a képernyőt? -
paolinho
addikt
Nem rég kézalól hozzájutottam egy LG OLED55B8-hoz, amivel egyenlőre nagyon meg vagyok elégedve. Viszont azt tapasztalom vele kapcsolatban, hogy nem kezeli az mp4 videófájlokat. Létezik ez? Ha igen, akkor esetleg létezik valami megoldás ennek kiküszöbölésére?
-
paolinho
addikt
Meg tudná valaki esetleg mondani, hogy a Magic Remote képernyőn megjelenő ikonja megváltoztatható-e, és ha igen, akkor hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LG 55" C2 OLED hibátlan!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor