Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Partizan182
üzenetére
Olyan filmet nézz, ami nem szemfényvesztésre alapul. Blade Runner 2049, Dunkirk HDR-e visszafogott és jó

-
daneel_hu
addikt
válasz
Partizan182
üzenetére
"Hát srácok nem tudom, megy itt a HDR szakértés de olvasva kevés első kézből származó tapasztalat alapján. Csekkolgatom a kicsikét pár cuccal, a Pacitic Rim HDR konkrétan olyan szinten agyonveri az érzékszerveimet, sima 1080p Bluray verzió utána olyan mintha egy szürkehályogos vénasszony szemével nézném.
Ez a specular olyan szinten ad hozzá az élményhez hogy olyan nincs is. Innen nincs visszaút, ez a jövő."
A full HD (1080p) óta az első olyan dolog aminek értelme is van az a HDR.
-
tothl
addikt
válasz
Partizan182
üzenetére
Én a Blade Runner frissen kiadott UHD 2160p verzióját is megnéztem az új előtt és félelmetesen jó lett, öröm volt nézni, meg hát egy jó film is.

-
Strezi
őstag
válasz
Partizan182
üzenetére
Én is megtértem már

Kettő+ éve még nem éreztem ezt, mert nem volt semmi anyagom HDR-ben amikor visszaváltottam a 910-re. De most, szinte csak az van...
Nézek mint a moziban! Pacific Rim, fincsi! ... és 16:9-es is ami plusz odab@sz a méretnek! -
Joshi
titán
válasz
Partizan182
üzenetére
Nézd meg a Deepwater Horizon, Interstellar vagy a Blade Runner 2049-et. Ezeknek a filmeknek jót tesz a HDR. Viszont érdemes odafigyelni a beállításokra is, nem szabad túltolni a színeket és egyéb beállításokat.
Nekem múltkor az Oppo 203 olyan szinten túltolt színekkel adta ki magából a HDR-t, hogy égnek állt a hajam.
Állítgathattam én bármit akkor se javult. Aztán amikor újraindítottam az Oppo lejátszót minden megjavult és csak annyira volt HDR amennyire kellett. Nem tudom mi volt ez, de lehet hogy több rendszernél előfordul az ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Állítgathattam én bármit akkor se javult. Aztán amikor újraindítottam az Oppo lejátszót minden megjavult és csak annyira volt HDR amennyire kellett. Nem tudom mi volt ez, de lehet hogy több rendszernél előfordul az ilyen.
Vhiktor