Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky750
tag
válasz
claire78
üzenetére
Mér? Fényesen az igazi. Nem sötétítve. Nem hiába érdekel, hogy lehet kikapcsolni. Mindenhol zavaró. Játéknak főleg zavaró lehet. Igazi fehéret akarok nézni, nem valami fehér féleséget. Hosszabb távon alacsonyabb jobb lehet, mer kímélőbb, viszont, aki egy időszakra akarja, és élvezni akarja az igazi színeket, annak ne már a lehúzott színeket kelljen nézni. Hogy neked sok, az a te szubjektív véleményed. Nem azért vagyok itt, hogy véleményt hallgassak, ki mit gondol erről, hanem hogy aki tud, az írjon, mer tényleg zavaró tud lenni. Hiába rakom át alacsonyabba, akkor max a váltás nem lesz olyan nagy és alapból sötétebb lesz. Cél, hogy folyamatosan világos legyen, nem pedig az, hogy a már butított fényerőből kevesebbet butítson, hogy kisebb legyen a kül.
Nézd, én tudom mér akarom. Hiába mondod, hogy jó.
Erre akarok valami megoldást. Teljesen lényegtelen te mit hogyan használsz, ha egyszer nem neked van bajod, hanem nekem. Ettől még nem javul meg az én problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Arch Linux
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL dec. 31 éjfélig!!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Erre akarok valami megoldást. Teljesen lényegtelen te mit hogyan használsz, ha egyszer nem neked van bajod, hanem nekem. Ettől még nem javul meg az én problémám.
Vhiktor