Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Én az energiatakarékossággal szoktam inkább játszani fényérzékelővel bekapcsolva.
Ha kikapcsolnám a fényérzékelőt és az energiatakarékosságot akkor járna max.-on a készülék ,de nekem fényes nappal tökéletes az "alacsony" energiatakarékosság is fényérzékelővel ,hajnalba mikor alszik mellettem az asszony akkor szoktam magasra rakni az energiatakarékosságot ,hogy ne zavarja annyira.
Teljesen élvezhető képet add a készülék alacsony energiatakarékosság /fényérzékelő bekapcsolása mellett is fényes nappal ,így nem hajtom ki a tv-t sem maximumon.Életemben nem kellett ennyire keveset állítanom egy TV kép beálltásokon mint a Sony készülékeken ,színhez/színhőmérsékletekhez/élességhez meg azóta sem kellett nyúlnom mióta bekapcsoltam a TV-t.
Egyszerűen tökéletes úgy ahogyan van ,oled-en és a led-en is egyaránt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Crimson Desert
- Kedvenc zene a mai napra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor