Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem meg teljesen rosszul látod a dolgokat, senki sem védi a Samsungot, itt egész egyszerűen arról van szó, hogy a felhasználó egy oldószerrel próbálta tisztítani a kijelzőt, ami enyhén fogalmazva is egy b*lf*sz dolog volt részéről, amit ő is elismert! Továbbá amit feletted is ír Celtis kolléga, a megadott határidő az a garanciális hibák javítására vonatkozik, nem pedig egy válaszra a Samsung részéről! Ergo itt és most ebben a helyzetben, semmi sem indokolja a felháborodást, és a Samsung nem támadható semmilyen formában, és nekik van és lesz igazuk, bármennyire is fájó dolog ez bárkinek!
apszi-majd odafigyelek ezentúl, mert úgy látom egyre "érzékenyebbek" az emberek, ha már egy kicsit nyersebb és őszintébb stílusban, ír vagy mond valamit az ember...de igen ez most világ szinten érzékelhető, sajnos! Soha nem is titkoltam, hogy eléggé nyers és őszinte ember vagyok, volt is ebből a való életben is elég sok nézet eltérésem, de kb mindig lesz*rtam, 100x inkább ilyen legyek, mint egy sunyi képmutató f*sz👍
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Robot fűnyírók
- Mesterséges intelligencia topik
- Iqos cigaretta
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor