- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem meg teljesen rosszul látod a dolgokat, senki sem védi a Samsungot, itt egész egyszerűen arról van szó, hogy a felhasználó egy oldószerrel próbálta tisztítani a kijelzőt, ami enyhén fogalmazva is egy b*lf*sz dolog volt részéről, amit ő is elismert! Továbbá amit feletted is ír Celtis kolléga, a megadott határidő az a garanciális hibák javítására vonatkozik, nem pedig egy válaszra a Samsung részéről! Ergo itt és most ebben a helyzetben, semmi sem indokolja a felháborodást, és a Samsung nem támadható semmilyen formában, és nekik van és lesz igazuk, bármennyire is fájó dolog ez bárkinek!
apszi-majd odafigyelek ezentúl, mert úgy látom egyre "érzékenyebbek" az emberek, ha már egy kicsit nyersebb és őszintébb stílusban, ír vagy mond valamit az ember...de igen ez most világ szinten érzékelhető, sajnos! Soha nem is titkoltam, hogy eléggé nyers és őszinte ember vagyok, volt is ebből a való életben is elég sok nézet eltérésem, de kb mindig lesz*rtam, 100x inkább ilyen legyek, mint egy sunyi képmutató f*sz👍
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Androidos fejegységek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Milyen routert?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor