- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
junkpod #93042 üzenetére
Nem nagyon hiszem én sem ,hogy olyan “rettentő” rossz lenne a készülék gyári kalibrációval.
Én is csak a képmódok között váltok ,egyéni t meg beállítottam estére meleg / alacsonyabb fényerőre ,minden gyári.
Abban sem vagyok biztos ,hogy ha kalibrálnák a készülékem jobban tetszene és nagyobb élményt nyújtana mint most ,
Kalibrálás a színhűség miatt ajánlott munkára és nem egy felhasználói élményre.Annak a TV nek vlmi baja volt ,én mondjuk biztos vissza küldtem volna ha gyári állapotban is nagyon fals ,Sony pont nem erről híres.
Az összes gyárilag kalibrált készülék tisztasága kimagasló a többi gyártó készülékéhez képest ,de ezzel nem mondok újat annak aki ilyen TV ket használ és vásárol régóta.
Erről egy áruházi eladó ,vagy TV kereskedelemben jártas illető több erősítést tudna adni ha már nekünk mint felhasználók (vagyunk egy páran) nem hisznek.
- Mondjuk ez annyira nem mérvadó mert vissza lehet nullázni minden beállítást.Szerk.
Az is lehet ,a felhasználónak sikerült még jobban elállítani a kep beállítást mire hívott segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konzol Screenshot
- Óra topik
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával