- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jesszjessz
tag
Sziasztok!
Reggel intézem a Telekomos dolgaimat és ha már kínálnak készülékkedvezményt, akkor elgondolkodtam, hogy lehet kéne egy jó oledet venni. 65-ös méretben a következők vannak náluk:
LG 65C3 504 ezer
LG 65G2 588 ezer
LG 65G3 756 ezerSamsung QE65S95B 483 ezer
Samsung QE65S90C 504 ezer
Samsung QE65S95C 693 ezerSony XR65A80L 567 ezer
Kérdésem az lenne, hogy ezekből melyik ajánlott? Amit eddig összeszedtem, hogy a C3 a C2-höz képest nem egy nagy előrelépés. A G3 MLA technológiája komolyabb fényerőt biztosít, de ez megér például a másik két LG-hez képest 170-250 ezer forintos felárat?
Samsung készülékeknek még nem nagyon néztem utána, annyit tudok, hogy nem támogatják a Dolby Visiont.
A Sony-t azért vettem még ide, mert a whathifi.com-on a C3-G3 összehasonlítás végén felvetették, hogy jobb vétel lehet, mint egy C3.
Felhasználás vegyes lenne, letöltött tartalom külső meghajtóról, streaming, sima tv adás, PS5-ön játék, szóval általános használat.
Ugyanezt a "Milyen tv-t vegyek?" topikba is leírtam, bocsi a dupla miatt, de hátha akad valaki, aki csak itt vagy ott van.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Háztartási gépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor