- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
Na Skacok ,volt eddig kemény 2 óra a 55 colos Sony 80A élménnyel ,de nem vagyok szakértő (olyanunk már van itt).
Csomagolást már említettem ,nagyon biztonságos + kartonokat rejt a többi hungarocel mellett (sarkok,szélek).
Anyaghasználat és összeszerelési minőség kifogástalan ,nincs nagy súlya és nem annyira vékony mint a LG G1-es (ennek nagyon örülök ,főleg gyerkőc mellett).
A minőség:
Hihetetlen ,de elméletileg ez egy "alsópolcos" oled tv ,jelenleg meg az állunk leesik (egész háztartás) a gyönyörű szép és tűéles képminőségtől ,színmélységtől gyárilag kalibrált állapotban (nagyon kiemelkedő).
Mozgásmegjelenítés vlmi fantasztikus módon üzemel ,összeségében nem csak az uhd ,de úgy minden tartalom szép rajta (sd,hd,4k) ,benne rejlő processor képfeldolgozása lehengerlő teljesítményt produkál.
Szebb a képe mint a G1-nek volt valaha is ,és természetesebb mint a Samsung 95 oled.Menü és az alatta lévő hardver:
Az utóbbival nem vagyok tisztában milyen cpu t is rejthet a google rendszer és hány gb ram lehet benne ,de eddig esélyünk nem volt megakasztani bármit is csináltunk.
Gyorsabb mint az LG G1 volt valaha és gyorsabb mint a fent említett Samsung 95 Oled.
A saját media lejátszója szépen dolgozik ,viszont nagyobb méretű háttértár csatlakozásával usb n keresztül úgy vettem észre ,hogy ha 128gb-nál nagyobb akkor problémás néha ,viszont Vhiktor ajánlatára felraktam a Kodi-t és azon azonnal indul bármilyen és bármekkora tárhelyes külső eszköz (nem kavarodik össze).Ha rosszat kéne róla mondani ,akkor az utóbbi usb s történet (ami megoldható) ,avagy a TV hangja elég gyenge (Samsung ennél sokkal,de sokkal jobban szól határozottan) - de lehet ezt is csak be kell járatni.
Végszó ,
A Sony annyira becsülendő ,hogy hihetetlen még 2023 gusztustalan tömeggyártás idején is ,
Ha a legolcsóbb TV-t vesszük tőlük akkor is egy tisztességes terméket kapunk.
A Sony nem mindenképp szeretné ,hogy mindenkinek Sony tv-je legyen ,nem fektet akkora reklámot ezekre a készülékekre ,hogy jobban vigyék.
Úgy gondolom a Sony tudja ,ha vlki tőlük vesz TV-t az nagyon is tisztában van vele ,hogy mit csinál.Ahogyan tegnap írtam ,itt rossz nincs ,vagy átlagos vagy átlagon felüli.
A legolcsóbb is vlhol a közép kategóriát célozza meg ,legyen az led vagy oled tőlük.
Poén ,hogy a legolcsóbb termékükkel is átlagon felüli élményt produkálnak ,
Nagyon boldog vagyok ,hogy Sony tv t választottam és reméljük jó pár évig még a családban marad ,
Én nagyon bátran ajánlom mindenkinek aki Sony tv t szeretne venni vagy csak gondolkozik rajta ,tisztességes gyártó (számomra az első).Rosszabra számítottam és azzal is beértem volna ,de még jobbat kaptam a vártnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió, 146 cm, 4K Ultra HD ,Android,Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Új xiaomi Buds 5 Pro Harman/kardon Bluetooth fülhallgató 3 meghajtóval Nem Redmi!!!!!
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari