Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Joshi,
Kiforgatod a szavaimat.
Jó lesz a 4k, és a HDR
HA
Lesz rá bőven natív tartalom, nem felkonvertált 2k-t, és manipulált HDR-t vagy focidemókat nézel rajta büszkén.
ÉS HA
Kapható lesz olyan méretben, hogy legyen értelme normális távolságból 4k-t nézni.Szerintem az emberek 90%-a 3m-nél messzebről nézi, így a 4k-nak igazán 70 col felett van értelme.
A legkisebb nappalik még egy panelban is 5*4 méteresek.A többieknek.
Gyerekek, csak én tanultam közgazdaságtant??
Tudjátok a nyereség mekkora százalékát forgatják vissza kutatás-fejlesztésre????? 10-25%-át!!!
A többi megy a részvényesek, tulajdonosok zsebébe.
A tőzsdei piaci értéke az LG-nek megduplázódott az elmúlt évben, plusz még osztalékot is fizetett. Ezt pontosan a ti kis befizetett milliócskáitokból tudta elérni.
Komolyan ez már vicc kategória, hogy még meg is magyarázzátok, bizonygatjátok, véditek, hogy az LG milyen emberbaráti cég, mert szegényke azért árulja 1 milláért a 65-ös tv-t mert minden centet kutatás fejlesztésre költ, hogy nektek jobb legyen.
Agymosás a köbön

Kezdjük azzal, hogy az 1 millás tv valójában 600000 forint, a maradék 400000 forint az az ÁFA, a kisker, és a nagyker átlagos haszna. A többi országban ezek az összegek mind jóval alacsonyabbak, és a mai netes világban a kisker és nagyker is felesleges kihalófélben lévő dinoszaurusz, hiszen semmiből sem állba a gyárból direkt küldeni a fogyasztóknak.
A maradék 600000 forintból kb 4-500000 forint a nyereség, a maradék 100-200000 megy el kutatásra,fejlesztésre,adózásra,munkabérre, és egyéb költségekre.
Ha valaki nevetve beledob 800000ftot mások zsebébe, tegye.
Én nem láttam értelmét, mert a nézési távolság miatt, és mivel túlárazott a 65,77 colos oled, Vettem egy FHD 55-öst 320000 forintért.
Persze itt is ment az állambácsi és az LG zsebébe, de közel se annyi, és számomra sem jelent semmilyen kompromisszumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Chuch Norris teret váltott!
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor