- Met: Metallica: M72 World Tour
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy 3 éves LG 65B9.
Pár héttel ezelőtt hirtelenjében egy függőleges sáv színe eltért a többitől. Csak bizonyos színek alatt látszódik, és ahogy változik a szín, úgy másféle irányokba tér el.
Biztosan nem lehet beégés, az máshogyan viselkedik, itt abban a sávban szisztematikusan eltér a szín. És nem is néztem olyan tartalmat, ami ott beégethetett volna valamit.
Az eltérésben fentről-lefelé kihagyások látszódnak, de más szín alatt pedig éppen ott tér el, ahol itt nem, de mindez ugyanazon a területen belül, vízszintes sávonként változik.Nem tudom, mikor jött elő a probléma, de gyanús, hogy a legutóbbi firmware update környékén, illetve akkortájt, amikor nyaralni voltam és kihúztam a TV-t pár napra, aztán visszajöttem, a TV-hez tartozó elosztót bedugtam a konnektorba, az lecsapta az árambiztosítékot első próbálkozásnál. Szóval ilyen különös jelenség volt akkortájt, de még nem akkor vettem észre a problémát, csak egy idővel később, közben nem nagyon néztem TV-t.
Azóta toltam egy pixel frissítő üzemmódot, biztos ami biztos, de semmit nem változtatott.
Ötletek?

Új hozzászólás Aktív témák
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BMW topik
- Windows 10
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor