- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
btw megnéztem s konkrétan ki se tudod kapcsolni a real cinemat beépített appoknál, uh nem tudom h hoztad össze webosen plexel a judderelést. nomeg elsötétül a kijelző mind netflixnél mind xplaynél 1 pillanatra frekiváltáshoz. - ahány készülék annyi opció lehetséges, ugye írtam, hogy van amelyiknél nem kapcsolható ki, tehát eleve pulldown-nal indít és az nem olyan elsötétülés, de mindegy. Szóval lehet tovább hitetlenkedni, nem én vagyok egyedül aki ezt állítja, csak olyan helyeken "lehetek egyedül" ahol elvakult felhasználók vannak, menj át a házimozis, stb. topikokba és vesd fel a gondolataidat, meglátod mit fognak írni. Pont olyan mintha átmennél az LG LCD topikba és azt írnád, hogy gyenge az IPS panel, kontraszt és feketeszint gyenge, hiába van igazad, elhajtanak, most is kb. ez a szitu. És ezek ellenére is fogok OLED-et venni de külső lejátszó nem a HD hangok miatt kell hanem a kép miat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Napelem
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- GL.iNet OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor