Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
btw megnéztem s konkrétan ki se tudod kapcsolni a real cinemat beépített appoknál, uh nem tudom h hoztad össze webosen plexel a judderelést. nomeg elsötétül a kijelző mind netflixnél mind xplaynél 1 pillanatra frekiváltáshoz. - ahány készülék annyi opció lehetséges, ugye írtam, hogy van amelyiknél nem kapcsolható ki, tehát eleve pulldown-nal indít és az nem olyan elsötétülés, de mindegy. Szóval lehet tovább hitetlenkedni, nem én vagyok egyedül aki ezt állítja, csak olyan helyeken "lehetek egyedül" ahol elvakult felhasználók vannak, menj át a házimozis, stb. topikokba és vesd fel a gondolataidat, meglátod mit fognak írni. Pont olyan mintha átmennél az LG LCD topikba és azt írnád, hogy gyenge az IPS panel, kontraszt és feketeszint gyenge, hiába van igazad, elhajtanak, most is kb. ez a szitu. És ezek ellenére is fogok OLED-et venni de külső lejátszó nem a HD hangok miatt kell hanem a kép miat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor