Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Én, nem írtam nekik email-t, hanem felhívtam Sony-t, de előtte kellett csinálni egy ügyszámot a honlapjukon."
Köszi az info-t! Értem, tehát telefonos ügyintézés volt... No, de melyik SONY honlapon, ill. telefonszámon, kérlek?
A japán anyavállalat? Meg tudod adni kérlek, a pontos linket?
"A pixeleltolás mindig működik, de azt te nem veszed észre, csak abból, ha megfigyeled, hogy az egyik oldalon nagyobb, vagy kisebb lesz a fekete sáv..."Igen, tudom, hogy az egész a "háttérben" zajlik. Nem is a metódus (eltolás, vagy a "feszültségmanipuláció") a lényeg, hanem nem vagyok meggyőződve arról, hogy automata kikapcsolás esetén lefuttatja a maga kis "trükkjét" a képmegmaradás kiiktatására.
A SONY által Neked írt válasz, és az automata kikapcsolást követő másnapi Android üzenet is erre utal. Alaves fórumtárs szerint pusztán szoftverhiba, nem alapos programozás eredménye az üzenet. Ami természetesen könnyen előfordulhat. Így viszont már nem vagyok biztos ebben...
(Ami azért szomorú, mert technikailag, technológiailag mindkét kikapcsolás ugyanolyan. Csak az egyiknél a processzornak a szoftver direktben ad utasítást a lekapcsolásra, a másiknál pedig a távkapcsolóval te utasítod a szoftver, amely a processzort vezértli, hogy kapcsoljon le. A lekapcsolás módja ugyanaz, tehát a "pixeltisztításnak" ugyanúgy el kellene indulnia a háttérben mindkét esetben.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A japán anyavállalat? Meg tudod adni kérlek, a pontos linket?
Vhiktor