- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
üzenetére
Biztos, hogy mindenki kalibráltat tévét? Hány százaléka lehet az usereknek 1%?
Csak azért kérdezem mert user szempontból pont az a releváns ha kiveszem a dobozból nyomok valami beállított képmódot hisz a mérnök a gyárban csak tudja, hogy kel beállítani, én nem értek hozzá. Na melyiken van jobb kép és már dönt is az áruházban? Jó esetben esetleg maga nyomkodja kicsit rossz esetben csak a gyári vagy előző nézelődő álltal elállítgatott kép alapján dönt.
Szerintem az ,hogy egy tévé mennyire színhelyes a gyári beállításokkal sokkal fontosabb infó lenne egy tesztben mint, hogy 3-4óra kalibrálás után mit tud.
Kis felmérés, akik itt írogatunk/olvasunk hányunknak van kalibrálva a tévéje és akik itt olvasgatnak legalább valamennyire érdekli a dolog az emberek 99%-t viszont nem 1 dolog érdekli minél nagyobb legyen.
1. bnorci71 nincs
2.
3.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor