Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TJ2
csendes tag
Újdonsült Samsung 65” S95B tulaj vagyok, LG 55B7 volt eddig.
A panel egyenes (szerintem eddig kb. egyvalakinél lehetett görbe, azóta terjed ez a rémhír), a kezelés LG után fura, de eddig minden megoldható volt valahogy. Dolby Vision és sima HDR közötti különbséget szerintem nincs ember, aki látná, de jó tudni, hogy a Dolby marketing részlege jól végzi a dolgát.
Ha valami hiányzik, az a DTS, de azt az LG is dobta már rég.
Na de egy tévénél mi a legfontosabb? A kép. A B7 is szuper tv még mindig, és az újabb LG-k persze egyre jobbak lettek, de ez tényleg egy következő generáció. Ha az áruházakban láttál valaha valami Samu QLED csoda demót, ahol lerobbantak a színek a képről, na ez kb. ugyanazt a ragyogó képet hozza, ha kell, csak éppen tökéletes feketékkel.
Ezt már tényleg csak letekerni, kalibrálni kellhet, mert “túl jó”, de képességekben fölötte van, az biztos. Mindezt kb egy C2 áráért, messze a prémium kategória ára alatt.
(Nekem az is jólesett, hogy a dobozon Made in Hungary felirat van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha valami hiányzik, az a DTS, de azt az LG is dobta már rég.
Vhiktor