Hirdetés
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TJ2
csendes tag
Újdonsült Samsung 65” S95B tulaj vagyok, LG 55B7 volt eddig.
A panel egyenes (szerintem eddig kb. egyvalakinél lehetett görbe, azóta terjed ez a rémhír), a kezelés LG után fura, de eddig minden megoldható volt valahogy. Dolby Vision és sima HDR közötti különbséget szerintem nincs ember, aki látná, de jó tudni, hogy a Dolby marketing részlege jól végzi a dolgát.
Ha valami hiányzik, az a DTS, de azt az LG is dobta már rég.
Na de egy tévénél mi a legfontosabb? A kép. A B7 is szuper tv még mindig, és az újabb LG-k persze egyre jobbak lettek, de ez tényleg egy következő generáció. Ha az áruházakban láttál valaha valami Samu QLED csoda demót, ahol lerobbantak a színek a képről, na ez kb. ugyanazt a ragyogó képet hozza, ha kell, csak éppen tökéletes feketékkel.
Ezt már tényleg csak letekerni, kalibrálni kellhet, mert “túl jó”, de képességekben fölötte van, az biztos. Mindezt kb egy C2 áráért, messze a prémium kategória ára alatt.
(Nekem az is jólesett, hogy a dobozon Made in Hungary felirat van.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha valami hiányzik, az a DTS, de azt az LG is dobta már rég.
Vhiktor