- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
delibab
üzenetére
Hogy ne lenne már, mindig is volt Netflix, Disney, Apple tv, prime ...
Sőt a netflix kimondottan a Panasonic tévékre előre van kalibrálva.
Honnan van ez a nagyon fals infó?
------
Egyébként meg, aki Panasonic tévét vesz, annak a zsebébe kell nyúlnia, szóval az a + 80 ezerért a 2022-es Apple tv szinte fillérekbe kerül és Bionic A15-ös cpu ebbe a kütyübe egyszerűen túl erős. Akármire nyomsz azonnal az arcodba vágja, én mind a két tévémhez vettem, mert egyszerűen zseniális, ahogy ez a kütyü működik. Olyan, hogy akadás itt nem létezik, minden brutálisan sima és villámgyors és persze minden stream app kadenciahelyes.
Nekem van Shield Pro is, de amióta (a megjelenése napján) megvettem az Apple tv 128gb változatot, azóta be sem kapcsoltam a Shield-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- BMW topik
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor