Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Little_Gaara

tag

Minimálisan off topik de csak egy rövidke történet az S95B rendelésemről és samsung supportról:
    Szóval nagyon vártam hogy legalább 1500 euróra lemenjen ami most megtörtént Black Friday alkalmáva ráadásul a Samsung hivatalos honlapján . November 26-án megrendeltem a tv-t 28-án jött az email hogy úton van már. Mondom nagyon fasza. Jött a futárszolgálattól az email hogy december 2-án jön 10 és 14 óra között. Délelőttös voltam így megkértem nővérem menjen át hozzánk átvenni úgy is betegszabin volt. Eljött a nap és kb fél 10 volt mikor úgy döntöttem mégegyszer ránézek a "élő"csomagkövetésre és azt látom hogy mivel nem érkezett be az áru a csomagszállitó céghez így törlik a kiszállítást majd értesítenek ha bármi van. Na azóta semmi így írtam Samsungnak élő chatban hogy mi helyzet.. erre a kolléga elküldi a csomagkövető linket. Mondom már ez kb egy hete megkaptam, kérdem hol a tv.... nem tudja... mondom akkor ki?....erre irja hogy hát Black Friday volt sok volt a megrendelés.... jó de mondom két nap múlva küldtétek az emailt hogy úton van... erre ő hát hogy várjak péntekig azt ha nem jön meg megint írjak nekik aztán továbbít egy nem tom milyen részlegre hátha ott pontosabban megtudják mondani mi van vele... ekkor léptem ki a chatböl és megfogadtam hogy amint megvan, megy is vissza az se érdekel hogyha azt mondanák hogy 10 évig nem ég be...... ezt a szutyok supportot.... Samsung KS8000-em van egy Hw Q800T (5.1.2-re kiegészítve) hangrendszerrel de marad is és ezek után lehet megvárom míg lesz LG QD Oled, Sony sajnos túlárazott és a design se jön be mivel soundbar útba lenne.....
    Bocs mégse lett rövid

Új hozzászólás Aktív témák