Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Hát ez érthető, de voltaképp ilyen esetekben amit vázoltál is, a jobb képminőséget cseréled el a kényelemért, hogy kevesebbett kelljen foglalkozni vele. Itt megint akkor egyéni szempontokról beszélünk, ami sokféle lehet. Arra, hogy minden nap és egész nap menjen lehet én sem vennék oledet. De ha máshogy döntesz a képminőséget biztosan beáldozod valamilyen szinten.
Az én felhasználási szokásaimmal, ahogyan utánaolvastam mikre kel figyelni, úgy érzem nem olyan nagy "munka" arra a pár dologra odafigyelnem, szóval nem nagy áldozat. A mai világban, amikor nem vagyok előtte, egyébként is úgy fair ha addig kikapcsolja az ember, ne menjen feleslegesen stb. szóval sok esetben ezek amúgy is magától értetődő dolgok, amiket egy lcd-nél is érdemes megtenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor