Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz Hashvrad #77814 üzenetére

Fú ez jó kis írás lett, szeretem ha valaki nem sajnálja a betűket hogy kifejtse a dolgokat.
    Nálam az ABL biztosan nem lesz gond, mert sötét módban van a windows is és a böngésző is, szóval minden háttér fekete. (vagy hát jelenleg szürkés :DDD )

A betűktől félek kicsit én is, mert minden tesztben írják, hogy az bizony nem olyan szép, mint egy lcd tv-n. A beégéstől eleinte féltem, de ahogyan egyre többet utánajártam a témának, meg feltúrtam a netet a vásárlás miatt, úgy egyre inkább megnyugszom.

A fényerő miatti rinyát egyébként nem is értem, meg sokan 100%-on használják meg ilyenek, szerintem nálam max 60-70 körül lesz, de még talán annyin sem.
    A mostani lcd-m is vicces, de 100/10-es fényerőn megy és bőségesen elegendő mindenre, szóval ebből kiindulva nekem tuti nem lesz gyenge a fényereje, sokan szeretnek reflektorba nézni vagy nem tudom, akik emiatt sírnak. Ezt csak a beégés kapcsán írom, hogy már csak emiatt sem félek tőle.

Valószínű én is a 42"-est fogom venni, elvileg holnap megyek érte, már nagyon izgatott vagyok. ;] Egy hétig túrtam a netet, hogy 42 vagy 48, de úgy vagyok vele, hogy bár megszoktam már a mostani 48-ast, de egy kicsit mindig magasnak éreztem, meg sokszor rossz is volt, hogy "szinte" 2 emberes. Azért a 42-est asztaltakarításnál vagy bármi simán csak át tudom majd pakolni addig egy másik asztalra egyedül is, ez nagy előny.

Új hozzászólás Aktív témák