Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Hashvrad
üzenetére
Fú ez jó kis írás lett, szeretem ha valaki nem sajnálja a betűket hogy kifejtse a dolgokat.
Nálam az ABL biztosan nem lesz gond, mert sötét módban van a windows is és a böngésző is, szóval minden háttér fekete. (vagy hát jelenleg szürkés
)A betűktől félek kicsit én is, mert minden tesztben írják, hogy az bizony nem olyan szép, mint egy lcd tv-n. A beégéstől eleinte féltem, de ahogyan egyre többet utánajártam a témának, meg feltúrtam a netet a vásárlás miatt, úgy egyre inkább megnyugszom.
A fényerő miatti rinyát egyébként nem is értem, meg sokan 100%-on használják meg ilyenek, szerintem nálam max 60-70 körül lesz, de még talán annyin sem.
A mostani lcd-m is vicces, de 100/10-es fényerőn megy és bőségesen elegendő mindenre, szóval ebből kiindulva nekem tuti nem lesz gyenge a fényereje, sokan szeretnek reflektorba nézni vagy nem tudom, akik emiatt sírnak. Ezt csak a beégés kapcsán írom, hogy már csak emiatt sem félek tőle.Valószínű én is a 42"-est fogom venni, elvileg holnap megyek érte, már nagyon izgatott vagyok.
Egy hétig túrtam a netet, hogy 42 vagy 48, de úgy vagyok vele, hogy bár megszoktam már a mostani 48-ast, de egy kicsit mindig magasnak éreztem, meg sokszor rossz is volt, hogy "szinte" 2 emberes. Azért a 42-est asztaltakarításnál vagy bármi simán csak át tudom majd pakolni addig egy másik asztalra egyedül is, ez nagy előny.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED C1 55"
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Byski Áramláskijelző.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
Egy hétig túrtam a netet, hogy 42 vagy 48, de úgy vagyok vele, hogy bár megszoktam már a mostani 48-ast, de egy kicsit mindig magasnak éreztem, meg sokszor rossz is volt, hogy "szinte" 2 emberes. Azért a 42-est asztaltakarításnál vagy bármi simán csak át tudom majd pakolni addig egy másik asztalra egyedül is, ez nagy előny.
Vhiktor