- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
válasz
kgergo89 #74617 üzenetére
Najó de akkor vagy egy fekete pöttyöt nézegetek középen… vagy eltűnik de lehet más probléma az újjal, inkább utóbbi, hátha
. Előző panelem a sávosodás miatt volt cserélve, de amiatt már nem nagyon cserélnek. Azért az a fekete pötty sem túl szép látvány, ha olyan helyen lenne akkor talán de sztem az sem elfogadható. Tudom milyen a vertical banding mert az előző olyan volt, de most mérges is vagyok mert ez egy viszonylag jó panel és erre tessék… ha ez nem lenne szuper panel volna.
Nektek mennyi idő alatt ment le a panelcsere? Nekem legutóbb tavaly nyár végén 3 nap alatt meg is jött a panel és cerélték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gurulunk, WAZE?!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest