- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
őstag
Sziasztok,
Lehet rossz helyre teszem fel a kérdést, és tudom leginkább nekem kell eldönteni, de hátha más is járt hasonló cipőben.
A helyzet az, hogy jelenleg egy 65 colos Samsung Q82R TV-t használok. Szépek a színek, nappal tök jó illetve lámpafény mellett is. Én viszont szeretek este vagy full sötétben tartalmat fogyasztani rajta és iszonyatosan zavar, hogy a local dimming valami förtelmesen van megoldva rajta. Nem tudom ennél a modellnél pontosan hány zóna van, én teszt alapján olyan 30-at számoltam. Viszont hiába a 30 zóna, ha mondjuk csak a jobb sarokban van egy auto-save fehér valami a fekete háttéren, sajnos abban a vízszintes sávban a többi zóna is valamennyire világosabb lesz. Ez csak full sötétben észrevehető, nappal kb nem csak ha azt keresed direkt. Samsung-nak írtam ezzel kapcsolatban még annó, az volt a válasz, ennyit tud a technologia.
Gondolom OLED-el ez a jelenség megszűnne. A gond az, hogy max az 55 col-nak az árát tudom lenyelni nagy duzzogva, a 65-ösé már nem fér bele a büdzsébe. Mennyire fog az ember sírni ha 65-ről visszalép méretben 55-re de minőségben meg ugrik ugyanennyit? 3 méterről nézném a tv-t a szobában, és én leginkább játékra használom, illetve Netflix meg HBO Max megy rajta.
Eladnám a mostani tv-t meg hozzátenném a különbözetet és úgy venném az újat. Ti melyik típust javasolnátok erre a felhasználásra? Szemezek a Philips oled modelljeivel, de nem tudom mi a külömbség az 55OLED865/12 vs Philips 55OLED805 vs Philips 55OLED856 között. Csak a talp más és azért? Illetve még gondolom az LG C1 van még mint alternatíva.
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor