Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
"A gond az, hogy max az 55 col-nak az árát tudom lenyelni nagy duzzogva, a 65-ösé már nem fér bele a büdzsébe." (súgjad mennyi kell? összedobjuk
)
A 65Q82R sem volt éppen olcsó. Ha ennek az árát le tudtad nyelni, akkor 65" oledért ~500e Ft nem lehet túl sok. Napközben is szuper az oled képe, ha nem az irreálisan rikító képhez vagy szokva, sötétben meg
"Mennyire fog az ember sírni ha 65-ről visszalép méretben 55-re"
Nagyon, főleg 3m nézési távról baromi kicsi lesz.Szóval 65" oled, szerintem.
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Megbánod, ha méretben visszalépsz. 65" a legideálisabb méret. Csak a talpazat különbség. Philipsből a 805- öt ajánlanám. A legkevesebb panasz erre érkezik. Illetve, ha játék, akkor a 806. ( HDMI 2.1 ). Hasonlóképpen én is eladtam az LCD tévémet, ami 65- ös volt, és kipótoltam.Vhogy oldd meg, és nem fogod bánni! Ez egy igen hosszútávú döntés lesz, de megéri az áldozatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Vhiktor