Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
válasz
adamssss
üzenetére
Moziba szoktál járni? Ott sima a kép? Mikor forog a kamera..pl..Legutóbb a Dunkirk nézetem meg. olyan ,,akadozások voltak" hogy csak néztem. Ez a 24p judder. Ez a film velejárója. Ez nem hiba. Ha bármilyen képjavítót bekapcsolsz a tévén, avval csak rontasz a helyzeten...Pontosan azt szeretnéd nézni ami a BD lemezen van? Akkor kapcsolj ki minden képjavítót..Nem kell belenyúlni a képbe..Minek? Szerintem többet menj moziba..
A különböző képjavítóknak annyi értelme van, mint egy sztereó erősítőre magas, mély hangszínszabályzót rakni..Bár a jobbakon az sincs, vajon miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A különböző képjavítóknak annyi értelme van, mint egy sztereó erősítőre magas, mély hangszínszabályzót rakni..Bár a jobbakon az sincs, vajon miért?
Vhiktor