- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecosrac
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Vásároltam egy C11-et néhány héttel ezelőtt és nem vagyok maradéktalanul elégedett a kép minőségével. Különösen ha sportot, foci meccset nézek. Ha áll a játék és közelről mutatja az embereket akkor minden oké, de ha megy a játék akkor szinte elmosódik a kép és brutálisan kontrasztos is a sport kép mód.
Próbáltam az összefoglalóban található linket hogy beállításam a képet, de több menüpont is "hiányzik" az én tv-men azok közül ami a videóban szerepel, mint pl. az energy saver (vagy vmi hasonló) amit javasol kikapcsolni az sincs.
Szóval van használható tanácsotok vagy olyan kép kalibráló videóhoz linketek, ami a mostanában kiadott tv-khez is használható?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor