Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecosrac
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Vásároltam egy C11-et néhány héttel ezelőtt és nem vagyok maradéktalanul elégedett a kép minőségével. Különösen ha sportot, foci meccset nézek. Ha áll a játék és közelről mutatja az embereket akkor minden oké, de ha megy a játék akkor szinte elmosódik a kép és brutálisan kontrasztos is a sport kép mód.
Próbáltam az összefoglalóban található linket hogy beállításam a képet, de több menüpont is "hiányzik" az én tv-men azok közül ami a videóban szerepel, mint pl. az energy saver (vagy vmi hasonló) amit javasol kikapcsolni az sincs.
Szóval van használható tanácsotok vagy olyan kép kalibráló videóhoz linketek, ami a mostanában kiadott tv-khez is használható?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor