- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blakey
üzenetére
Te mindent jobban tudsz

Nekem sem kellene egy ilyen termék ,amit választok és fizettem érte elvárom ,hogy 100%-ig tökéletes legyen mindene.
Én már egy apró vagy jelentéktelen hibáért is vissza dobok bármilyen terméket ,ne rajtam élősködjenek ,adják el annak akit hülyére tudnak venni (sajnos sok áldozat is van).
A teljesen hibátlan terméket és a teljesen megbízható garanciális hátteret fizetem meg (benne van a feltételeimben) ,hogy elvárom.
Nem csak a termék típusáról és az adatairól kell okosan tudni ,az sem mind1 hol vásárlod ,milyen feltételekkel ,mekkora megbízható referenciája van az adott boltnak ahol valóban megkapod a tökéletes készülékedet még ha cserélik is 10x is.Sajnos nagyon sok a kisebb “hibás” termék és ez vonatkozik mindenre (nem csak tv).
Ott spórolnak ahol tudnak , picit hibásakból is megpróbálnak pénzt csinálni stb.
Napjainkban elvégzett minőségellenőrzés az igazi gond ,hazaviszi a vevő és csak nála derülnek ki az igazi gondok.Maltheus
Azonnal vissza ,életemben nem láttam ilyen oled kijelzőt ,olyan mint egy rossz led ami tele van felhővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Óra topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- Xiaomi Redmi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor