Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj ,hogy nagyon sokat csalódtam tudod…
Én is így kezdtem ,nyilván előtte értesülök az ajánlott típusokrol de nagyon sok eset beugrik mikor tévednek (tisztelet a kivételnek) és sajnos egyre gyakrabban.
Inkább az megy ,hogy mindenki azt ajánlja és isteníti ami az övé ,amit ő választott és tovább nem lát.
Nagyon sokszor vezettek meg ,meg az is ott van hogy nem vagyunk egyformák ,különböző igényekkel és elvárásokkal élünk.
Saját magam szeretem megtapasztalni ,sajnos a napjainkban lévő gyenge minőségellenőrzés is közrejátszik ,sok megbízható márka is jócskán lejjebb adta és eladják a selejt termékeket és ahogy múlik az idő sajnos ez egyre rosszabb.
Azonos kijelzők közt is megy a lotto - nem mind egyforma sajnos ,nagyon pici különbségekkel de vannak eltérések.
Ott vannak még a fizetett teszt videók is zömével ,ami sajnos nem emeli ki a negatívumot mert nem lenne jó reklám.
Sajnos készpénznek sem lehet venni sok ember véleményét ,mindig az az igazi ha te magad tapasztalod meg élésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cudy routerek
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S85DAT) 140CM 100HZ SMART 4K OLED ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED C2 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor