Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Kókuszdió #69969 üzenetére
Én más véleményen vagyok. :-(
Olvasd el,hogy miket írogatnak.Aki válaszol vkinek -vagy többen válaszolnak(!) vkinek- ,nem tuskó módon teszi és ami a legfontosabb,hogy profi módon teszi.Lehet "érezni",hogy nem a levegőbe nyomják a marhaságot.Minden szavuk aranyat ér.
Érdeklődtem már ebben a topikban régebben is,amit leírtak 100%-ra úgy volt.
Nem vmi kezdő kis suttyók,akik libasorban egymás után írják a hülyeséget.
Gondolod,hogy ha vmelyikük butaságot írna nem hurrogná le a többi hozzáértő??Dehogynem!Ugranának rá..
Az én véleményem az,hogy én,ezért a topikért simán fizetnék!Ha mondjuk kint lenne,hogy x Ft. után tudok csak bejönni és kérdezni,simán kifizetnék 1-2e Ft-ot (és nem vagyok milliomos).
Viszont tudom azt,hogy itt olyan válaszokat adnak,amivel nem fogok mellé és nem lesz csalódás.
Ez azért egy x00e Ft-os (vagy milliós) tv-nél igen-igen fontos.Kolosszus:
A cx3-at nem csak lecserélem.Elajándékozom és veszek egy másik ahhoz hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest