- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
válasz
Strezi
üzenetére
Mert van asszony faktor és hát minden nem lehet sötét de amúgy meg filmek alatt baromi sötét van a szobába szóval a fal szine itt nem annyira tényező mint egy projektoros szobába. Ha projektort használnék a plafon nem lenne fehér és pl a vászon felöli oldal is sötét vászonnal lenne bevonva a jobb kontraszt érdekébe. De ebbe a szobába nem lesz projektor. Mikor nekiláttam a kiépitésnek számoltam szinte mindennel és a fal szine nem zavaró sőt élőbe nagyon jó hangulatot kölcsönöz a szobának. És ha zenét hallgatok azt nem sötétbe teszem és ez a szin nagyon nyugtató egy hosszú munka nap után pont ez kell nekem. Amúgy ez az 5. oled tv-m szóval nem most kezdtem

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor