Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
magnum81
csendes tag
Boldog Új Évet minden fórum társnak.A legjobb évem 2021 mert sikerült Sony A90j 55 tv megszerezni egy sony edge led tv váltott elég beteg mocskosúl örülök neki
majd elmúlik,pedig lg1 akartam.8-9órát használom naponta xbox,4k filmek és 1 órát pihentetem szigoruan aztán csapatás újból.Ja és gyerekek tartsatok össze ne veszekedjetek annyira profin tudtok segíteni egymásnak oled téren verhetetlenek vagytok
Mondtam a havernak ide gyere ha nem tudsz valamit az oled tv-ről mert tegnap megvette az Lg C13 rá beszéltem mert ez a balfasz samu q80t akart.Na mindegy sziasztok B.U.É.K nektek.AZ OLED LEGYEN VELÜNK
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Gitáros topic
- Crimson Desert
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz + Számla + Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
majd elmúlik,pedig lg1 akartam.8-9órát használom naponta xbox,4k filmek és 1 órát pihentetem szigoruan aztán csapatás újból.Ja és gyerekek tartsatok össze ne veszekedjetek annyira profin tudtok segíteni egymásnak oled téren verhetetlenek vagytok
Mondtam a havernak ide gyere ha nem tudsz valamit az oled tv-ről mert tegnap megvette az Lg C13 rá beszéltem mert ez a balfasz samu q80t akart.Na mindegy sziasztok B.U.É.K nektek.AZ OLED LEGYEN VELÜNK
Vhiktor