Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
magnum81
csendes tag
Boldog Új Évet minden fórum társnak.A legjobb évem 2021 mert sikerült Sony A90j 55 tv megszerezni egy sony edge led tv váltott elég beteg mocskosúl örülök neki
majd elmúlik,pedig lg1 akartam.8-9órát használom naponta xbox,4k filmek és 1 órát pihentetem szigoruan aztán csapatás újból.Ja és gyerekek tartsatok össze ne veszekedjetek annyira profin tudtok segíteni egymásnak oled téren verhetetlenek vagytok
Mondtam a havernak ide gyere ha nem tudsz valamit az oled tv-ről mert tegnap megvette az Lg C13 rá beszéltem mert ez a balfasz samu q80t akart.Na mindegy sziasztok B.U.É.K nektek.AZ OLED LEGYEN VELÜNK
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- PayPal
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
majd elmúlik,pedig lg1 akartam.8-9órát használom naponta xbox,4k filmek és 1 órát pihentetem szigoruan aztán csapatás újból.Ja és gyerekek tartsatok össze ne veszekedjetek annyira profin tudtok segíteni egymásnak oled téren verhetetlenek vagytok
Mondtam a havernak ide gyere ha nem tudsz valamit az oled tv-ről mert tegnap megvette az Lg C13 rá beszéltem mert ez a balfasz samu q80t akart.Na mindegy sziasztok B.U.É.K nektek.AZ OLED LEGYEN VELÜNK
Vhiktor