- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
magnum81
csendes tag
Boldog Új Évet minden fórum társnak.A legjobb évem 2021 mert sikerült Sony A90j 55 tv megszerezni egy sony edge led tv váltott elég beteg mocskosúl örülök neki
majd elmúlik,pedig lg1 akartam.8-9órát használom naponta xbox,4k filmek és 1 órát pihentetem szigoruan aztán csapatás újból.Ja és gyerekek tartsatok össze ne veszekedjetek annyira profin tudtok segíteni egymásnak oled téren verhetetlenek vagytok
Mondtam a havernak ide gyere ha nem tudsz valamit az oled tv-ről mert tegnap megvette az Lg C13 rá beszéltem mert ez a balfasz samu q80t akart.Na mindegy sziasztok B.U.É.K nektek.AZ OLED LEGYEN VELÜNK
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
majd elmúlik,pedig lg1 akartam.8-9órát használom naponta xbox,4k filmek és 1 órát pihentetem szigoruan aztán csapatás újból.Ja és gyerekek tartsatok össze ne veszekedjetek annyira profin tudtok segíteni egymásnak oled téren verhetetlenek vagytok
Mondtam a havernak ide gyere ha nem tudsz valamit az oled tv-ről mert tegnap megvette az Lg C13 rá beszéltem mert ez a balfasz samu q80t akart.Na mindegy sziasztok B.U.É.K nektek.AZ OLED LEGYEN VELÜNK
Vhiktor