Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Nekem LG C1 oledem van, és a hétvégén jártunk a Media Marktban, és míg korábban úgy láttuk, hogy a Samsung Neo QLED simán van olyan jó, mint az OLED, most, hogy már 3 hete "nézzük" a tv-t, megdöbbentő volt a különbség. Pedig a Samsungon is a gyári tech demo ment. Nem tudom hogyan fogalmazzak, de én úgy láttam, hogy ha sötét képen világos tartalom van, akkor az éleknél nagyon átvilágít, tehát ha mondjuk fekete képernyőn van egy fehér teáskanna, akkor a teáskanna szélénél olyan, mintha világítana a kanna, mert a szomszédos kijelző terület is világosabb. Én örülök, hogy végül az OLED lett, mert az összes tv képe rosszabbnak tűnt.
Ui.: Ha ez a jelenség pont a technológia miatt van, akkor lehet, hogy én inkább választanám azt, hogy legyen az egész háttér kicsit sötétszürke, de nincs ilyen, hogy fekete-szürke itt-ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Battlefield 6
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor