Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Vettünk egy LG 65 C12LA-t Amikor kihozták, kértem hogy csomagolják ki mert meg akarom nézni a panelt hogy ép e? Felfelé felhúzták a dobozt, letépték a nylon csomagolást és mutatták nagy büszkén. Kértem hogy emeljék ki az alsó hungarocellből hogy az alját is megnézhessem. Megmarkolták és kihúzták az alsó hungarocellből. Megnéztem hibátlan volt. Elmentek. Kezdtem tanulmányozni a használatbavételi papírt, ahol leírták hogy nem szabad megszorítani a panelt mert károsodhat, és egy ábrán be is mutatták hogyan kell úgy kicsomagolni, hogy alulról is alá lehessen nyúlni és úgy megemelni. Ezt azért írom le hogy másnál ez ne így legyen, én a magam kárán tanultam. Illetve hál istennek nem lett kár mert a panel kibírta. Legalábbis semmi jelét nem láttam hogy a két szélén fent ne homogén lenne a színe bármilyen teleképernyős színnél. Egy most készülgető tetőtéri lakásban próbáltuk ki, ahol kicsit macerás volt az internetet odavezetni, de koax kábel volt. Szépen beindult , bár hiányolta a netet. AirPlay-en keresztül telefonról szerettünk volna 4k tartalmat tükrözni, de ehhez tényleg kellett a net, ami elvileg hülyeség, de odavezettük neki. Erre vadul elkezdett szoftvert frissíteni. Újraindítottuk és épp csak sírva nem fakadtunk, mert a fényereje rettenetesen lecsökkent. A fiam konkrétan azt mondta hogy pár napig állítgatja ha lesz ideje, és ha nem lesz olyan világos mint a szoftverfrissítés előtt akkor visszaküldi és vesz egy Samsung Qledet. Teszem hozzá, ennek fehér a hátulja és mint olvastam van rá esély hogy evo panel van benne aminek fényere 20%-al magasabb mint az eddigi panelek. Na ez nekünk csak volt. Ezért azt tudom tanácsolni, aki ilyet vesz, hogy net nélkül indítsa be és tiltsa le a szoftverfrissítést. Digi van nálunk. Egy régi Samsungon és egy LG LA46"-oson nézzük a tv-t A Samsung a tengeren túlról jött haza és nem ismeri az európai normát ezért ahhoz előfizettünk egy digis set top boxra, az LG-be meg annak idején vettem Conax Strong CI modult. Azzal az összes digi csatorna szépen jön. Kivettük belőle a modult és becsúsztattuk az új LG-be. Talált is 105 csatornát és boldogan kezdtük volna átnézni őket, de rögtön az elején a HD M1, Duna TV és társai széteső képpel jött csak be. RTL Klub meg egyáltalán nem is volt. Megnéztük a jelszinteket és jelerősséget és amelyiknél 30% volt az már csúcsnak számított. Amelyik csatornák nézhetetlenül szétpixelesedtek, azok 8%-on álltak a jelminőség terén. Már annak idején a régi LG is alacsony értékeket mutatott, de hibátlanul ment. Úgy látszik ez a TV érzékenyebb. Közben kihúztuk belőle a Conax modult és hihetetlen de anélkül is megmaradtak a csatornák. Azt hiszem érdemes lesz előfizetni egy digis modulra és belevaló digis kártyára. Persze attól még nem biztos hogy megjavul a lelszint, lehet hogy az 1000 éve szolgáltatói rotert is cserélni kellene, bár szeretem nagyon mert publikus IP címet ad. Ha ez összefügg? Az utcában pár éve optikai kábel van, azon nyilván nem lehet ilyen gyalázatos a jelszint. A koax is friss szerelés, azzal se lehet baj. Majd meglátjuk. Na ennyit öntöttem rátok hirtelen :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor