Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gtaati

őstag

válasz Madwe #6331 üzenetére

Helló!

Köszönöm a választ így már jobban értem, hogy miről van szó! :R Korábban is tettem fel itt kérdés hogy az 55B7V-nél ha az információs sávra kattintok akkor kiírja h pl 2160p BT.2020 HDR stb, vagy csak 1080p vagy 2160p de Hz-t nem és ez fura mert a régi Lg 55UB850V 4k led lcd-nél ezt kiírta és tudtam ellenőrizni a helyességét és akkor is ugyanezt a lejátszót használtam ugyanezekkel a beállításokkal és ott helyesen váltot mindent pl 24,25,30, 50, 60Hz. Tehát ebből kiindulva azt mondom, hogy igen helyesen csinál mindent, de mivel az 55B7V-nél az információs sáv ezt nem jeleníti meg így.....

A másik nagyon fura amit tegnap vettem észre, hogy néztem az M4-en a wtcc-t és próbálgattam a trumotion beállításokat és hát néha nagyon furán viselkedett a tv meg mintha beragadt volna egy-egy beállítás. Pl az autók szaggatva mentek, illetve ugrott előre, mintha képben lévő lemaradást hirtelen kompenzálta volna, vagy nem tudom most ezt jobban leírni. Aztán amin viszonylag egész elviselhetően ment az egy user beállítás DJ: 3, DB: 0. Lehet a sok ide-oda állítgatás nem tetszett az elektronikának és nem ártan egy reset a tv-nek, csak akkor minden beállítást kezdhetek előről:(

Új hozzászólás Aktív témák