- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu #5907 üzenetére
Olyan dolgokkal érvelsz, ami (számomra) irreleváns, de szerintem sokak számára is az.
Először is nem 12, hanem 18 az oled fényerő és ha te úgy véled, hogy este 60-as érték kell a jó képhez, akkor (szerintem) nagyon messze jársz tőle. Kalibráltass egyet és meglátod, hol áll majd a "csúszka" utána. Neked biztosan nem fog tetszeni a végeredmény. De mondhatom én is hogy peace, ha így jobban esik.
Öregedésről annyit, hogy találtam egy 30000 órás oled panel tesztet és semmi, hangsúlyozom SEMMI romlást nem mértek ennyi idő elteltével egy 2013-as panelen. Ha megtalálom belinkelem, de nem gondoltam volna, hogy jó lesz ez még bizonyítéknak az Oled topikban, így nem mentettem el. Sajnálom... plazmásokhoz meg nem járok vitatkozni oledről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest