Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem akarok segget csinálni a számból, ha egyszer azt írtam, hogy kiszállok ebből, de annyit még leírok, hogy itt szinte mindenki JUDDER, vagy DE-JUDDER-ként írja.
Az előbbiből jóval több a kereső alapján, ahogy így nevezik még azok is, akikről tudom, hogy mindent tudnak a tévékről, mert ezzel foglalkoznak, pl Joshi...de mindegy.Mert mindenki rögtön érti az LG webos által, de pl a Panasonic-nál Blur Reduction a neve, a sony-nál megint más, de ne állíts már be hülyének, hogy nem értem és sértésnek veszem.
Nem sértésnek vettem, de mint írtam, amíg nem válaszolod meg ugyanezt mindenkinek, aki csak simán judder-t írt, addig ne engem találj meg ezzel. Mert én akkor is így fogom írni, ha törvényi szabályban hozzák ki, hogy ezt csak így lehet leírni, szóval az nálam marad JUDDER.
Lapozzunk már, szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor