Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
na látod ez az, ők nem tehetnék meg mint kereskedők, de hülyének néznek és hazudnak - legjobb mikor cikkezgetnek a shopok, hogy egyes shopok milyen árakon árulnak kártyákat, lásd ipon ((( : -
a magán nepper azt mondja ennyi, nem kamuzik, lóvét csinál a helyzetből - amit pedig a gyártó csinált, senki más, és tisztában volt vele mi fog történni, ott nem jóskapisták' ülnek, hanem hárvárdon'-jélen' végzett közgázosok, de ugye ehhez 8 általános is sok -
5xxx cpu-ról le is tettem, majd jövőre valamikor, addig 3xxx, és legalább tudom hogy az amd még nagyobb tróger mint az nv, ha úgy hozza az érdeke ( :
nv-ből is megvárok most már mindent, lehet érdemibbet hoz majd vágás terén egy 12gb-os gyenégbb gpu-s modell, mint egy 3070 amit vettem -
de tényleg off, ha én kotsog' vagyok a gondolkodás módom miatt akkor az vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- Gurulunk, WAZE?!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos fejegységek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor