Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
addikt
válasz
Chaser
üzenetére
Első körben egy hazai nagykernél foglaltam be, mert partnerünk. Emeltek rajta pár nap alatt 30k-t, majd újabb 20k-t, majd újabb 25k-t. 1 hónap alatt. A befoglalt, berendelt terméken! Mondtam nekik, hogy ez olyan szinten gerinctelenség, amire erősen várnám a magyarázatot, erre írtak, hogy sajnos az euro így elment. LOL persze, 75.000 Ft-al lett drágább, mert az € elment. Még hülyének is nézik az embert.
Nekem munkára is kell, meg szórakozásra is. Megvehetném most is, de eszem ágában nincs 100k-val többet fizetni valamiért, aminek pár hónap múlva úgyis normalizálódik az ára. Addig marad a várakozás a nepperek, meg a gyártók, meg a kereskedők köcsögsége miatt. Ez többszereplős az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S85DAT) 140CM 100HZ SMART 4K OLED ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor