Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Pityke78
üzenetére
Hét olyan képmódban senki se használja ezelet remélem...
más lehet a színhőmérséklete mindkettőnek ebben a mődban, attól még h ugyanúgy hívják. Az h mennyire kékes/vöröses a fehér az a színhőtől függ. Megnézve az első videót, nekem fehér.
(ode teszem még hozzá. H a fehér érzete nagyban függ a világítástól is. Ha egy kékes ledlámpákkal megvilágított helyen vagy tök mást tekint a szemed fehérnek mint egy sötét helyen. De ez mind mind állítható)
egyébként elég brutál h néz ki az első video oleden sötétben, köszi, tetszett
a második videót megnézve kalibrált hdr esetén nekem részletgazdagnak tűnt (itt a dinamic tonemapping lehet a különbség pl a két tévé között)
Lefotóztam telefonnal közelről meg távolról is, de egyrészt a kamera torzít másrészt nem hdr a fotó uh klippel is rendesen, de azért vmennyire talán látható h milyen a részletessége:
szerintem összehasonlításnak csak beállított képmód esetén van értelme s elsősorban olyan fényviszonyokban ahol használnád. Ha sötét szobában akkor elsötétített helyszínen pl
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Crimson Desert
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
más lehet a színhőmérséklete mindkettőnek ebben a mődban, attól még h ugyanúgy hívják. Az h mennyire kékes/vöröses a fehér az a színhőtől függ. Megnézve az első videót, nekem fehér.
Vhiktor