Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Celtis
üzenetére
Most komolyan azt hiszed, hogy hülyeséget beszélek?
Majd két éven át gyakran volt használva a sony-n is is google kereső. Ezt azonnal tapasztaltam volna, ahogy az Lg-n is látszik. A sony tévén egyszerűen nem volt ilyesmi, mert azonnal kiszúrtam volna.
------Ebből adódóan fel lehet tenni itt a kérdést a topiklakóknak, hogy akinek itt CX tévéje van, nézze már meg, pl az említett google keresőt, mert ugye ott aztán van bőven fehér, hogy nála mi az ábra tinting téren...
Vagy inkább nem merítek!? :-D!#51187OPiiPO
Ezek az ismerőseim műszaki analfabéták, vagy vakok, vagy csak egyszerűen a letojom kategóriába tartoznak, ahogy a feleségem is, aki olyan akadásoknál is nézte tovább a tévét, aminél - mint ismeretes a másik háklim - hogy ennél jóval kisebb röccenésektől is falra mászok. Szerencsére, ezt a CX-en frankón megcsinálták.#51189blakey
Na jah, pont az eladó, akinek az dolga, hogy eladjon (amiért jutalékot kap), ő hívja fel a hibára a figyelmet. :-D!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd két éven át gyakran volt használva a sony-n is is google kereső. Ezt azonnal tapasztaltam volna, ahogy az Lg-n is látszik. A sony tévén egyszerűen nem volt ilyesmi, mert azonnal kiszúrtam volna.
Vhiktor