Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xerobyte
aktív tag
válasz
GalaHU
üzenetére
Ez már egyéni érzékenység kérdése, ez a legjobb videó amit találtam a jelenségről: [link]
Nekem ez a mértékű gamma shift már iszonyúan zavaró (és elismerem, hogy kényes vagyok ezekre), egy 1.3 millás CX77-től meg kifejezetten rosszul esne!@NYPD érinti persze, a problémát maga a panel okozza. 120Hz + VRR egyelőre amiről szó van, elvileg 60Hz oké, de jöjjenek meg a konzolok és meg lesz a tömegtesztelés. Jelenleg az egész világon pár ezer kártya van (rtx 3000) a készlethiány miatt és már ennyi a pörgés, gondoljatok bele mi lesz 50.000 konzol kiömlésekor, ha ps5 is gatya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- LEGO klub
- DJI topic
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor