Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
... Netflixet, Amazont, Hbo-t a tv appja játszik le - azaz nekem nem mert Panam van és nincs HBO, bár amilyen szutyok kép meg hangminőségben streamelnek, azt max telefonon néznék. Ha valaki ne adj isten a TV lejátszóját használja - amit szintén nem preferálok, van egy ziddo z9s-em a célra - akkor is hasznos az earc. Meg mindig nem ertem mit nem ertesz.
Univerzita, igen ezt ismerem meg láttam, de ez sem normális atmos, mert a plafonról visszaverődött hangot nevezi annak - működhet de soha nem fog annyira jól és úgy szólni mint egy dedikált hangfal a neki megfelelő helyen, vannak ilyen megoldások, és ismerem, többet hallottam, de nem olyan mint amilyen kellene legyen. A másik, a soundbarok egyik limitje az, hogy kicsik, és sokszor kicsi doboz = kompromisszum, ahogy annál a kis doboznál is van amit melynyomónak neveznek mellette. A melynyomók kb az SVS sb/pb-1000-es szériánál kezdődnek, ezeknél már kezd textúrája lenni a mélyeknek, és nem csak puffognak. Hangfalak esetében pont annyiba kerül egy jó 2.1 mint ez az egész Samsung soundbar package.
pl. Emotiva b1 x 4 + Center + egy SB1000-s svs, vagy mondjuk ez a szett: https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?t=129419 A Bowers & Wilkins DM601 S3 már 60 ezerért kapható ez a hangfalpár ennyiért konkrétan rablás. kb 200 ezer az 5,0 belole + még 200 a melylada, és az rendesen szól.
Egy ilyen szett után átülsz a soundbar elé, és folyni fognak a könnyeid, és könyörögsz, hogy szabadítsanak meg a szenvedéseidtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Suzuki topik
- LEGO klub
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Le Mans Ultimate
- Path of Exile (ARPG)
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor