Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
rothfb
üzenetére
Először is ez nem neked szólt, másodszor nem írtam olyat, hogy cx-et kell venni, mert én azóta sem vagyok hanyatt esve tőle, harmadszor senkit nem hülyéztem, ez csak a te kis dedós agyszüleményed, de volt rá lehetőségem, hogy ezt a két típus kipróbáljam.
Ha nem véreztek volna el azokon a részeken, ami tudom, hogy minden típusnak nehéz, akkor azt írtam volna, de elvéreztek, méghozzá nagyon is. Ha meg te ezt személyesnek vetted, akkor barátom, vegyél be nyugtatót, mielőtt kritikát olvasol arról a típusról, amit éppen birtokolsz.
Te ne fogadjál semmiben, mert ez itt nem ovi, márpedig te felnőtt létedre pontosan úgy viselkedsz most (is). Menj be egy boltba és teszteld le ezeket egymás mellett, vagy akinek van rá lehetősége és rögtön látni fogja, hogy a pana is csak tv-t gyárt, semmiben sem jobb, mint a másik, ha mozgásról van szó, sőt rosszabb jelen esetben egy cx-nél.
Viszont ez olyan felhasználókra érvényes, akik nagyon hákilsak a mozgásra, vagyunk itt jó páran és lehet másnak ez fel sem tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor