- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Tegnap miután visszavittem a B9-et volt alkalmam (egy volt kollégámnál) megsasolni a CX-et és érdekes, mert nem a végén tudatosodott bennem, hogy igen, itt szerintem egy kicsit jobb a motion mint amit az elmúlt közel két hétben láttam, hanem ott azonnal abban a pillanatban amikor elindítottam azokat az anyagokat amikkel itthon is teszteltem.
Egy teljesen más szint a CX... 
Szóval szerintem igazat amit írnak:
Moving to the video processing provided by the α9 Gen3 AI-enhanced processor and we found the motion to be a big improvement on this year's LG CX. There are a few new features introduced with TruMotion, but even with that switched to off, the CX manages to correctly playback 24fps content without any induced judder and with the correct pulldown. Plus image blur only consists of that in the actual viewing material and is not introduced by the TV.
[link]Nem tudom pontosan mire gondolt a szerelő, de:
CX
B9
Talán pont János írta a minap, hogy a Real Cinema minden tévén egyforma kell legyen, de én mégsem éreztem az a bizonyos idegesítő villódzást. Az Interpoláció meg csillagos ötös.
(OLED-hez képest)
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy teljesen más szint a CX... 
Vhiktor