- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsácsó
tag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Ez szerintem nem teljesen igaz, B9-en is és C9-en is egyaránt ~40 ms körüli input lag van Game mode-on kívül 4K@60Hz-en (ez az érték igazából multiknál parább, single - főleg 30 FPS-es - játéknál belefér még, de kocagémernek sztem abszolút fel se tűnik).
game modeban meg 14-16 ms, azért az elég jó
de interpolationnel tényleg vállalhatatlan a ~100ms, bár nem hiszem, hogy sokan játszanának úgy.. 
plusz amúgy negyedakkorát nem butít a Game mode (meg amúgy vissza is tudsz kapcsolni dolgokat, nincs kiszürkézve), mint bármelyik Samsung QLED az idei Q90T/Q95T kivételével... hiába van szétpromózva a Samu hogy gamer TV és jó input lag, teljesen vállalhatatlan a Game Modejuk, mert a jobb input lag érdekében kikapcsolódik a dimming zóna vezérlés és mosottszar lesz a kép - SAJNOS
legalábbis a tavalyi R-es szériáknál ez mind jelen van, ezért se azt vettem, pedig nagyon szemeztem velük.. televan a youtube meg reddit videókkal róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Opel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de interpolationnel tényleg vállalhatatlan a ~100ms, bár nem hiszem, hogy sokan játszanának úgy.. 
legalábbis a tavalyi R-es szériáknál ez mind jelen van, ezért se azt vettem, pedig nagyon szemeztem velük.. televan a youtube meg reddit videókkal róla.
Vhiktor