Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
Nincs mit.
Szíved joga, hiszen azt veszel amit szeretnél és ami Neked tetszik. Ha a qled-et érzed megfelelőnek akkor vedd azt. Kicsi odafigyelést igényel az oled valóban, de semmi eget rengető, cserébe áll leejtő látványt tud produkálni megfelelő forrásból. Nekem a samsungok menüje elég logikátlanul épül fel, de ez csak személyes vélemény. Mindenesetre az LG webos rendszere gyakorlatilag rögtön kézre állt, de mondom ezek személyes dolgok. Egy qled tévével sem lőnél bakot. Ami miatt még inkább oled párti vagyok úgymond, azok a színek. Számomra sokkal természetesebbek az oled által megjelenített színek mint a qled színei. Nekem a samsung erősen túlszaturált..de gondolom lehet rajta állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor