- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Klaus Duran: RCS
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Én itt most csak a 3D hatásra gondoltam, nem arra hogy milyen a film. Az valakinek tetszik, valakinek nem nyilván. Egyébként azzal egyetértünk hogy valóban akkor jó egy film ha jó sztorija van stb. Mondjuk bevallom 3D hatás szempontjából nekem az Avatar sem ütött olyan hatalmasat. Még úgy sem, hogy gyakorlatilag ez a film hozta be a 3D őrületet. Pedig moziban is, itthon is megnéztem így. Persze szép volt, de összességében azért a Transformers 4-5. része nekem látványosabb volt, még egyszer mondom 3D szempontjából. Egyébként mindent összevetve nagyon brutál az Avatar, nem is gondolná az ember mai napig hogy már több mint 10 éves film. Nem volt véletlen az Oscar. S így hogy nemrég láttam, persze egyelőre "csak" felskálázott 4k HDR-ben, úgy tényleg eszméletlen látvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Túlélőhorrort reggelizik az új AMD Software
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Használt 1TB NVME SSD-k.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor