- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
sakal83
üzenetére
Mert lehet, hogy nem zéró hatása van az életemre? Mi van akkor ha konkrétan kellett 3D-val, vagy 3D-sítéssel foglalkoznom? Illetve, utáltam, hogy a szinek nem úgy néznek ki, ahogy azt én szeretném, vagy ahogy egy jól beállított vásznon kinézne? Hogy zavart a szemüveg - több fajta is. Hogy nem voltak normális vetítések a filmekből, mert a 3D-re drágábban lehetett jegyet eladni, és csak elvétve egy két moziban ment anélkül - volt ilyen időszak? Hogy fáradt a szemem tőle? Hogy szemüvegem van, és elég szar sokszor dupla szemüveggel nézni? Azzal, hogy írtó szar, és nehézkés a masterelése a 3D-nek, és nagyjából ritkán csak nem kamu? Azzal, hogy nem voltak a moziban összelőve rendesen a vetítők és az alacsony fényerő miatt konkrétan sötét és fakó volt az egész? Nem beszélve arről, hogy konkrétan szerintem - és ez magánvélemeny - egy dolby cinema sokkal nagyobb moziélmény számomra, mint bármilyen 3D. Egyetlen egy darab film volt, amit szerettem 3D-ben, a Gravity, és ez volt az egyetlen aminél azt éreztem, hogy valamivel többet ad, az avatart is így néztem, és nem igazán éreztem, hogy bármi pluszt adott volna a 2d-s változathoz képest.
Nem zavar a léte, sajnálom, hogy kevesebb van/nincs már és ez jópár embert rosszul érint, ezt föntebb is írtam. Nem mindenki kárörvendő, és nem mindenki örül annak hogyha a másiknak szar, kérlek ne mosd össze a saját elképzeléseidet a világról a valósággal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Linux felhasználók OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 512GB 1 év garancia
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor