Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
sakal83
üzenetére
Mert lehet, hogy nem zéró hatása van az életemre? Mi van akkor ha konkrétan kellett 3D-val, vagy 3D-sítéssel foglalkoznom? Illetve, utáltam, hogy a szinek nem úgy néznek ki, ahogy azt én szeretném, vagy ahogy egy jól beállított vásznon kinézne? Hogy zavart a szemüveg - több fajta is. Hogy nem voltak normális vetítések a filmekből, mert a 3D-re drágábban lehetett jegyet eladni, és csak elvétve egy két moziban ment anélkül - volt ilyen időszak? Hogy fáradt a szemem tőle? Hogy szemüvegem van, és elég szar sokszor dupla szemüveggel nézni? Azzal, hogy írtó szar, és nehézkés a masterelése a 3D-nek, és nagyjából ritkán csak nem kamu? Azzal, hogy nem voltak a moziban összelőve rendesen a vetítők és az alacsony fényerő miatt konkrétan sötét és fakó volt az egész? Nem beszélve arről, hogy konkrétan szerintem - és ez magánvélemeny - egy dolby cinema sokkal nagyobb moziélmény számomra, mint bármilyen 3D. Egyetlen egy darab film volt, amit szerettem 3D-ben, a Gravity, és ez volt az egyetlen aminél azt éreztem, hogy valamivel többet ad, az avatart is így néztem, és nem igazán éreztem, hogy bármi pluszt adott volna a 2d-s változathoz képest.
Nem zavar a léte, sajnálom, hogy kevesebb van/nincs már és ez jópár embert rosszul érint, ezt föntebb is írtam. Nem mindenki kárörvendő, és nem mindenki örül annak hogyha a másiknak szar, kérlek ne mosd össze a saját elképzeléseidet a világról a valósággal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- LED világítás a lakásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen széket vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor