Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Northlorien

tag

válasz daneel_hu #45739 üzenetére

Lehet ez csak nekem ilyen bolondériám, de technikai cuccoknál engem nem érdekel különösebben hogy mennyire lóg ki a falról addig a pontig amíg elfér és nem egy CRT méretről beszélünk. Sőt oled esetében inkább legyen vastagabb, ezáltal könnyebben mozdítható, és legyen jobb a hűtése is ami mehet a vastagság rovására. Soha nem fizetnék ki prémiumot egy bang and olufsen termékre amit valószínüleg lecserélnék 5 éven belül, viszont cserébe nagyon szívesen vásárolnék/ok képzőművészektől bármit, ami tetszik, vagy amit jónak gondolok.

Ilyen kérdésekben mindig eszembejut egy ismerősőm aki új számítógépet akart vásárolni, és azért vásárolt egy jóval régebbi, gyengébb - 5 év és nagyon durva hardveres különbség - Mac-et mert úgy gondolta, hogy az az "ékszere" a lakásnak. Azóta lecserélte, és eladta, mert lassú volt, viszont az ő példáján elindulva többféle szempont létezik, amit tiszteletbe kell tartani, még akkor is ha nem értünk egyet vele... de megérteni ezt a büdös életbe nem fogom, pedig próbáltam.

Új hozzászólás Aktív témák