Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
allein
üzenetére
"Urak, a világ nem csak LG OLED-ből áll. Sajnos tényleg csak azt lehet olvasni ebben a topikban, hogy csakis LG és semmi más
kicsit kezd már unalmas lenni és én is azon gondolkodom, hogy már nem érdemes ide bejönni
"Tegyél akkor azért, hogy ne így legyen.
Mivel minden 100 oledből kb 90 LG, így mégis mi lenne a topikban a diskurzus aránya?
Nekem is LG-m van, előtte is az volt, mégis mit ajánlanék, miről szövegelnék? A SONY-ról vagy Panáról amit nem ismerek?Azért annyit meg szoktunk említeni, ha árban jó egy készülék akkor már szoktuk ajánlani akkor is ha nem LG. Szerintem teljesen felesleges LG-tulajoktól többet várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kicsit kezd már unalmas lenni és én is azon gondolkodom, hogy már nem érdemes ide bejönni
"
Vhiktor